Familiedag 17 juli 2023

Nieuwsafbeelding

Aankomende zomer zal er weer een familiebijeenkomst plaatsvinden in combinatie met een uitje, ditmaal in hartje Amsterdam.

Op maandag 17 juli beginnen we de dag om 12:00 uur met een heerlijke lunch op de pannenboekenboot in Amsterdam, inclusief rondvaart op rivier het IJ. Daarna is men vrij om te gaan winkelen in Chinatown of om het Familie Man clubhuis te bezoeken. De dag eindigen we vervolgens met een uitgebreid verzorgd diner in Chinatown (locatie wordt nog bekendgemaakt).

Alle familieleden en aanhang van familie Man vanaf 12 jaar zijn welkom. De vertrektijd is om 12:00 uur. Gelieve een halfuur voor vertrek aanwezig zijn. Bij late aankomst wordt niet gewacht. Graag aanmelden vóór 24 juni 2023. Vol = vol. Indien het aantal deelnemers niet voldoende blijkt, is er een kans dat het evenement wordt geannuleerd.

Locatie & tijd
– Datum: Maandag 17 juli 2023
– Locatie: Pannenkoekenboot Amsterdam
– Adres: Ms. van Riemsdijkweg 33 t/m 41, Amsterdam Noord (Via A'dam CS neem veerboot naar NSDM)
– Vertrektijd: 12:00 (Gelieve een halfuur voor vertrek aanwezig zijn; de boot vertrekt stipt op tijd.)
– Meer info: pannenkoekenboot.nl

Deelname
– De bijdrage is 20 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief lunch en cruise op de pannenkoekenboot, winkelmogelijkheid en uitgebreid diner.

Aanmelden
Aanmelden bij: George / Kwok Heng Mun – Bellen of Whatsapp via 0653208200
E-mail: info@familieman.nl
Aanmelden vóór 24 juni 2023. Vol = vol. Indien het aantal deelnemers niet voldoende blijkt, is er een kans dat het evenement wordt geannuleerd.

Stichting Familie Man kijkt ernaar uit om alle familieleden weer te zien.