Welkom bij Stichting
Familie Man in Europa

Met wel meer dan 1000 familieleden!

Jaarlijks organiseren wij evenementen voor jong & oud

Doe mee en ontmoet alle verwanten van de familie Man!

Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding Aankondiging Lentefeestdiner en inauguratieceremonie 2024

Aankondiging Lentefeestdiner en inauguratieceremonie 2024

Datum: 27 februari 2024 dinsdag Tijd: Ontvangst om 17:00 uur en aanvang diner om 18:00 uur Adres: Restaurant Sea Palace - Oosterkade 8, 1011AE, Amsterdam Entree: Alle familieleden en aanverwanten 20 …

Lees meer
Nieuwsafbeelding Verslag en foto's & video Maanfeest 2023

Verslag en foto's & video Maanfeest 2023

Auteur: Chi Fai Man Dinsdagavond op 26 september was het gezellig en heerlijk tijdens onze viering van het Chinese Maanfeest bij restaurant Sea Palace te Amsterdam. Er waren ruim 200 deelnemers in …

Lees meer
Nieuwsafbeelding Familie Man Jongeren diner – Oktober 2023

Familie Man Jongeren diner – Oktober 2023

Locatie: Restaurant Hoi Tin in Amsterdam (Chinatown) Tijdstip: 17.00 - 20.00 Na een lange periode zonder evenementen, is Stichting Familie Man Jongeren verheugd om alle familieleden weer te …

Lees meer

De doelstellingen van onze stichting

Familieleden verbinden

Een van onze doelen is het opsporen en verenigen van al onze familieleden. Door activiteiten en evenementen te organiseren, versterken we de banden tussen alle familieleden, jong en oud.

Cultuurvoorlichting

Wij vinden het belangrijk om alle familieleden kennis te laten maken met onze Chinese oorsprong en cultuur. Ook de historie van onze voorvaderen uit Hong Kong mag niet vergeten worden.

Kennis & hulp bieden

Door als familie te netwerken, kennis te delen en diensten aan elkaar te verlenen, helpen we elkaar verder. Ook verstrekken we studietoelagen aan veelbelovende studerende familieleden.

Nieuws verspreiden

Wij helpen met het verspreiden van nieuws over gebeurtenissen, waaronder bijzonder nieuws dat de leden van de familie betreft of ontwikkelingen in onze woonplaatsen in Hong Kong.

Over Stichting Familie Man in Europa

Stichting Familie Man is het ontmoetingscentrum voor de familie Man. Waar wij destijds onze familieleden hielpen te integreren in de Nederlandse maatschappij en cultuur, houden wij ons tegenwoordig bezig met het het versterken van de onderlinge familiebanden, met name die van de jongere generatiegenoten.

In ons clubhuis aan de Binnen Bantammerstraat in Amsterdam, bieden wij recreatiefaciliteiten aan, met name voor de ouderen. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen voor jong én oud. Iedereen die tot de familie Man behoort wordt aangemoedigd om te komen en kennis te maken met een waardevol netwerk aan familieleden!

Maak kennis met Stichting Familie Man! Contacteer ons »

Elke aanverwant van familie Man is van harte welkom.