Stichting Familie Man Jongeren

Stichting Familie Man Jongeren (SFMJ) is de jongerentak van Stichting Familie Man. De organisatie bestaat uit een kerngroep van actieve leden die gemiddeld eenmaal in de zes weken bijeenkomt om te vergaderen en speciale evenmenten te plannen voor alle jongeren van familie Man.

De hoofddoelstellingen van SFMJ zijn als volgt:

  • Het versterken van de persoonlijke banden binnen de jongere generatie van de familie Man.
  • Het helpen behouden van de Chinese identiteit van de jongere generatie van de familie Man.
  • Het bieden van een professioneel platform aan de jongere generatie van de familie Man.

In de toekomst zullen, op basis van interesse vanuit de jongeren, ook andere evenementen georganiseerd worden. Denk hierbij aan: een kalligrafie-workshop, een informatieve presentatie over wonen, werken en studeren in Hongkong en netwerkborrels.

SFMJ organiseert jaarlijks een zomerevenement en een winterevenement; beiden voornamelijk bedoeld om de persoonlijke binding te versterken tussen de jongeren van familie Man. Ook zijn er in het verleden studiereizen naar Hong Kong georganiseerd. De meest recente vond plaats in 2012.

Jongerenvergadering bijwonen?

Voor het bijwonen van een vergadering hoef je geen lid te zijn van het bestuur. Elke aanverwant van familie Man is welkom. Mocht je ideeën hebben over hoe wij onze doelstellingen kunnen bereiken of benieuwd zijn naar onze organisatie, kom dan eens langs! Alle input is welkom.

Neem contact met ons op via jongeren@familieman.nl voor meer informatie over de eerstvolgende vergaderlocatie. Onze vergaderingen vinden gemiddeld eenmaal in de zes weken plaats. In de weken voorgaand aan de vergadering, stemmen we middels een poll over de volgende vergaderlocatie die doorgaans plaatsvindt in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.