Welkom bij Stichting
Familie Man in Europa

Met wel meer dan 1000 familieleden!

Jaarlijks organiseren wij evenementen voor jong & oud

Doe mee en ontmoet alle verwanten van de familie Man!

Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding Meld je aan voor familiedag met uitje, lunch en diner – 17 juli 2023

Meld je aan voor familiedag met uitje, lunch en diner – 17 juli 2023

Aankomende zomer zal er weer een familiebijeenkomst plaatsvinden in combinatie met een uitje, ditmaal in hartje Amsterdam. Op maandag 17 juli beginnen we de dag om 12:00 uur met een heerlijke lunch …

Lees meer
Nieuwsafbeelding Verslag jongerenevenement

Verslag jongerenevenement "Happy in Holland"

We hebben met 9 personen de theatervoorstelling “Happy in Holland” in het Isala Theater in Capelle a/d IJssel bezocht op zaterdag 25 maart 2023. Vooraf hebben we gegeten bij restaurant Altijd, ook in Cap …

Lees meer
Nieuwsafbeelding Lentefeestdiner bedankwoord

Lentefeestdiner bedankwoord

Zaterdag 25 februari was het Lentefeestdiner van de familie Man bij restaurant Golden Garden in Amsterdam. Na een lange periode zonder evenementen was Stichting Familie Man verheugd om alle …

Lees meer

De doelstellingen van onze stichting

Familieleden verbinden

Een van onze doelen is het opsporen en verenigen van al onze familieleden. Door activiteiten en evenementen te organiseren, versterken we de banden tussen alle familieleden, jong en oud.

Cultuurvoorlichting

Wij vinden het belangrijk om alle familieleden kennis te laten maken met onze Chinese oorsprong en cultuur. Ook de historie van onze voorvaderen uit Hong Kong mag niet vergeten worden.

Kennis & hulp bieden

Door als familie te netwerken, kennis te delen en diensten aan elkaar te verlenen, helpen we elkaar verder. Ook verstrekken we studietoelagen aan veelbelovende studerende familieleden.

Nieuws verspreiden

Wij helpen met het verspreiden van nieuws over gebeurtenissen, waaronder bijzonder nieuws dat de leden van de familie betreft of ontwikkelingen in onze woonplaatsen in Hong Kong.

Over Stichting Familie Man in Europa

Stichting Familie Man is het ontmoetingscentrum voor de familie Man. Waar wij destijds onze familieleden hielpen te integreren in de Nederlandse maatschappij en cultuur, houden wij ons tegenwoordig bezig met het het versterken van de onderlinge familiebanden, met name die van de jongere generatiegenoten.

In ons clubhuis aan de Binnen Bantammerstraat in Amsterdam, bieden wij recreatiefaciliteiten aan, met name voor de ouderen. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen voor jong én oud. Iedereen die tot de familie Man behoort wordt aangemoedigd om te komen en kennis te maken met een waardevol netwerk aan familieleden!

Maak kennis met Stichting Familie Man! Contacteer ons »

Elke aanverwant van familie Man is van harte welkom.