Welkom bij Stichting
Familie Man in Europa

Met wel meer dan 1000 familieleden!

Jaarlijks organiseren wij evenementen voor jong & oud

Doe mee en maak kennis met de andere leden van de familie!

Laatste nieuws

Nieuwsafbeelding

GRATIS Chinees Nieuwjaarsdiner

Op maandag 10 februari 2020 gaat Stichting Familie Man het Chinees Nieuwjaar vieren onder het genot van het traditionele Chinese streekgerecht: Poon Choi ! Het diner is gratis. Alle familieleden van …

Lees meer
Nieuwsafbeelding

Chinees Maanfeest 2019

Op dinsdag 10 september organiseert Stichting Familie Man een diner bij Shanghai Garden in Delft ter viering van het Mid-Autumn Festival (Chinees Maanfeest). Kosten: Familieleden (direct …

Lees meer
Nieuwsafbeelding

Zomerevenement jongeren 2019

Wil jij jouw familieleden op een gezellige manier beter leren kennen? Houd dan zaterdag 13 juli vrij, want Stichting Familie Man Jongeren organiseert dan het jaarlijkse zomerevenement. We beginnen de …

Lees meer

De doelstellingen van onze stichting

Familieleden verbinden

Een van onze doelen is het opsporen en verenigen van al onze familieleden. Door activiteiten en evenementen te organiseren, versterken we de banden tussen alle familieleden, jong en oud.

Cultuurvoorlichting

Wij vinden het belangrijk om alle familieleden kennis te laten maken met onze Chinese oorsprong en cultuur. Ook de historie van onze voorvaderen uit Hong Kong mag niet vergeten worden.

Kennis & hulp bieden

Door als familie te netwerken, kennis te delen en diensten aan elkaar te verlenen, helpen we elkaar verder. Ook verstrekken we studietoelagen aan veelbelovende studerende familieleden.

Nieuws verspreiden

Wij helpen met het verspreiden van nieuws over gebeurtenissen, waaronder bijzonder nieuws dat de leden van de familie betreft of ontwikkelingen in onze woonplaatsen in Hong Kong.

Over Stichting Familie Man in Europa

Stichting Familie Man is het ontmoetingscentrum voor de familie Man. Waar wij destijds onze familieleden hielpen te integreren in de Nederlandse maatschappij en cultuur, houden wij ons tegenwoordig bezig met het het versterken van de onderlinge familiebanden, met name die van de jongere generatiegenoten.

In ons clubhuis aan de Binnen Bantammerstraat in Amsterdam, bieden wij recreatiefaciliteiten aan, met name voor de ouderen. Daarnaast organiseren wij regelmatig evenementen voor jong én oud. Iedereen die tot de familie Man behoort wordt aangemoedigd om te komen en kennis te maken met een waardevol netwerk aan familieleden!

Word ook lid van Stichting Familie Man! Contacteer ons »

Aanmelden is gratis en we heten je graag van harte welkom.